Deoleen

voorkomt overmatige transpiratie en transpiratiegeur

Hoe werkt Deoleen?

De huid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft vele functies. Ze beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf, dient als opslagplaats voor reservevoedsel (vet) en maakt vitamine D aan onder invloed van zonlicht.

Warmtehuishouding

Een belangrijke functie van de huid is thermoregulering, oftewel de warmtehuishouding van ons lichaam. Een manier om ons lichaam af te laten koelen, is door het afgeven van vocht dat verdampt. Dit noemen we transpireren, of gewoon zweten. Tegelijkertijd met transpiratievocht worden eiwitten uitgescheiden. Deze worden door op de huid aanwezige bacteriën afgebroken en kunnen een onaangename zweetgeur veroorzaken.

Wat is hyperhidrosis

Hyperhidrosis is overmatig zweten of transpireren. Het overmatig zweten kan over het gehele lichaam optreden, maar meestal blijft het beperkt tot bepaalde lichaamsdelen. De gebieden waar hyperhidrosis het meest voorkomt zijn de oksels, het gezicht, de handpalmen en de voetzolen.

Zweet/transpireren

Zweten/transpireren kan zeer vervelend en ongewenst zijn, vooral als het overmatig is. Een goede hygiëne helpt al veel: elke dag wassen en schone kleding aantrekken. Draag daarnaast luchtige, niet te strakke kleding die bij voorkeur gemaakt is van natuurlijke stoffen als katoen en linnen.

Daarnaast kun je Deoleen gebruiken. Dit is een anti-transpirant die overmatig transpireren voorkomt. De Deoleen behandelspray werkt zelfs 2 dagen.

Anti-transpirant

Veel deodorants maskeren zweetgeur met sterke parfum, een aanpak die vaak allergie opwekt. Daarom hebben wij Deoleen ontwikkeld. Deoleen is een anti-transpirant. Dit houdt in dat Deoleen transpiratievocht op natuurlijke wijze vermindert, zonder de vochtbalans van het lichaam te verstoren. Het reguleert het transpireren.

Deoleen

Deoleen is antibacteriologisch. Daardoor voorkomt het de afbraak van de eiwitten die vrijkomen bij het transpireren, zodat nare geurtjes geen kans krijgen. Er is geen parfum nodig om eventuele geurtjes te maskeren. Hierdoor is het goed te combineren met je eigen parfum of aftershave.

Deoleen bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Bovendien zijn alle andere ingrediënten niet alleen uitgezocht op effectiviteit, maar ook op mildheid. Dat maakt de kans op allergische reacties van de huid uiterst klein. Regelmatig testen wijst keer op keer uit dat Deoleen hypo-allergeen is, en dat zelfs de meest gevoelige huidsoorten geen vervelende bijwerkingen vertonen na langdurig gebruik.

De formule van Deoleen is meer dan 30 jaar doorontwikkeld en geperfectioneerd. Daarmee is Deoleen dé hypo-allergene en compleet geurloze deo.

Deoleen. Voorkomen is beter dan camoufleren.